Saturday, November 14, 2009

Cuba fikir?

Kadang-kadang ada orang cakap, kalau kita tido time orang cakap kat depan, tu tanda tak bagi perhatian. Tapi kalau untuk yang berjaga pula, tapi sembang-sembang hu ha hu ha sampai satu dewan dengar macam mana pulak tu?

Sebab tu lah, orang selalu cakap, "kalau lah tak mau dengar sangat orang tu cakap, lebih baik tido drpd buat bising so that korang tak kacau orang lain".

11 comments:

i.am.me said...

haha, macam tauu jer cerita nih~

Syed Danial said...

haha.tau ke? kalu tau bagus lah :)

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

are-ku~ said...

eh eh
kalao xpilih dua dua,
tapi aku pilih makan, mcm mna pulak ?

baek makan pastu tidoq dari bising2
ha2
=D

sD said...

hehe.at least tak kaco org laen aku rasa orait ja kot :)

mud said...

alah, aku skip class ritu. apa tejadi?

(cewah tanya budget)

Evana said...

tatau citer. nk tau citer :(

Atiqah Anas said...

The same situation known to happen since high school, at any mass gathering except for when the pengetua is around XD

Syed Danial said...

mud:hg skip kelas takpa.kisah ni time lecture :)

atiqah:high schools biasalah :).we were considered still small.haha.we are just lucky to have such considerate lecturer.haih

evana:kisahnya..jeng3 :).wait for my next post :)

Athirah I. said...

HAH, faham sgt!

bising je diorg.

kacau je org tdo! XD

Syed Danial said...

bkn kacau org tido la athirah :) haha